Menu

Posted: Eki 19, 2018

Ekonomi ve Enerji Bakanı Özdil Nami, Türkiye Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez'in davetlisi olarak gittiği İzmir'deki STAR Rafineri açılış töreninde ortak basın açıklaması yaptı

İZMİR (AA) - Türkiye Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez, Barbaros Hayreddin Paşa Sismik Araştırma Gemisi'nin Akdeniz'deki görevlerine devam edeceğini belirterek, "Güney Kıbrıs Rum Yönetimi'nin yaptığı tek taraflı eylemleri kabul edilebilir bulmuyoruz. Hakça bir paylaşım olmadan masaya oturup doğal kaynakların paylaşılması konusunda bir mutabakat sağlamadan bunları kabul etmediğimizi beyan etmiştik. Bu hakkı da sonuna kadar kullanacağız." dedi.
Devamı
Posted: Eki 18, 2018

Ekonomi ve Enerji Bakanı Özdil Nami, "Star Rafineri" açılışı için yarın adadan ayrılıyor

Türkiye'de özel sektörün tek noktaya yaptığı en büyük yatırım olma özelliği taşıyan ve bünyesinde 20 fabrikayı barındıran STAR Rafineri, Türkiye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Azerbaycan Cumhurbaşkanı İlham Aliyev'in yanı sıra Türkiye Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak, Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez, Azerbaycan Ekonomi Bakanı Şahin Mustafayev'in de katılacağı tören ile açılacak.
Azerbaycan Devlet Petrol Şirketi SOCAR'ın iştiraki SOCAR Türkiye tarafından inşa edilen ve 2 bin 860 dönüme yayılan, üç iskelesi, 20 üretim tesisiyle bir organize sanayi bölgesiyle aynı büyüklüğe sahip Star Rafineri, yaklaşık 6,3 milyar dolara mal oldu.
Açılışını Türkiye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın yapacağı İzmir'deki törene Türkiye Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez'in davetlisi olarak katılacak olan Özdil Nami'ye Bakanlık Özel Kalem Müdürü Ülkü Taşseven eşlik edecek.
Devamı
Posted: Eki 17, 2018

Nami, Teknecik Elektrik Santralini Ziyaret Etti

Ekonomi ve Enerji Bakanı Özdil Nami, Teknecik Elektrik Santrali'ni ziyaret ederek oradaki çalışmaları yerinde gözlemledi ve personel ile sohbet etti.
Devamı
Posted: Eki 15, 2018

Ekonomi ve Enerji Bakanlığı'na bağlı Ticaret Dairesi'ne Kamu Hizmeti Komisyonu tarafından düzenlenecek sınav ile personel alınacaktır

Ekonomi ve Enerji Bakanlığı'na bağlı Ticaret Dairesi'ne Kamu Hizmeti Komisyonu tarafından düzenlenecek sınav ile personel alınacaktır.
"III. Derece Ticaret Memuru" kadrosuna alınacak personel için  Kamu Hizmeti Komisyonu internet adresinden detaylara ulaşılabilir.
Bağlantı için linki tıklayabilirsiniz.
Devamı
Posted: Eki 15, 2018

Ekonomi Ve Enerji Bakanı Özdil Nami, Ekonomik ve Güncel konuları değerlendirdi

Ekonomi Ve Enerji Bakanı Özdil Nami, Ekonomik ve Güncel konuları değerlendirdi.
Devamı
123