Menu

Taçoy Çatalköy’de yaşanan patlamadan duyduğu üzüntüyü dile getirdi.

Taçoy Çatalköy’de yaşanan patlamadan duyduğu üzüntüyü dile getirdi.

Ekonomi ve Enerji Bakanı Hasan Taçoy Çatalköy’de yaşanan patlamadan duyduğu üzüntüyü dile getirdi.

Mühimmat Bölüğü’ne bağlı bir mühimmat deposunda gerçekleşen patlamada can kaybı yaşanmamış olmasının en büyük teselli olduğunu kaydeden Taçoy, ilk ifade edilmesi gereken noktanın bu olduğunu belirtti.

Olayda toplam 12 kişinin yaralandığını ve bu yaralıların 9’unun ayakta tedavi gördükten sonra taburcu edildiğini, kalan 3 kişinin de müşahede altında tutulduğunu ifade eden Taçoy, yaralılara acil şifalar diledi.

Bakan Taçoy, olayın önemine vurgu yaparak, KKTC devlet ve hükümet yetkililerinin konunun üzerinde ciddiyetle durarak benzeri olayların tekrar yaşanmaması için her türlü tedbiri alacağından kimsenin kuşku duymamasını istedi.

Olayın başından bu yana oluşturulan kriz masaları ve çalışma gruplarının gayretleriyle herhangi bir kaos ve paniğin yaşanmasının önlendiğinin altını çizen Taçoy, sivil ve askeri makamların uyumlu çalışmalarıyla olay anından bu yana tüm tedbirlerin alındığını söyledi.

Bakan Taçoy, olayın meydana geliş neden veya nedenlerini kısa sürede ortaya koyacak çalışmaların süratle tamamlanması sonrasında her türlü tedbirin alınacağının altını bir kez daha çizerken, olay anından bu yana özverili bir şekilde çaba ortaya koyan tüm ekiplere de teşekkür etti.

Print
Posted: Eyl 12, 2019,
Categories: Haberler,
Comments: 0,
Tags: