Menu

Taçoy "Sanayi Dairesi bünyesinde bir ARAŞTIRMA- GELİŞTİRME amirliği kurulması için ilk adımı attık."

Taçoy "Sanayi Dairesi bünyesinde bir ARAŞTIRMA- GELİŞTİRME amirliği kurulması için ilk adımı attık."

Sanayi Dairesi bünyesinde bir ARAŞTIRMA- GELİŞTİRME amirliği kurulması için ilk adımı attık.

Halkımıza hizmet verdiğimiz her alanda yenilenmek ve hizmet kalitesini artırmak zorundayız. En çok şikayet aldığımız konulardan biri de, yeterli hizmet kalitesinin olmaması.

Uzun bir süredir Sanayi Dairesi bünyesinde bir çabamız var. Teşkilat şemasının günümüz şartlarına uygun hale gelmesi, Sanayi Dairesi’nin topluma verdiği hizmet kalitesini de artıracaktır.

Bu nedenle, Sanayi Dairesi bünyesinde bir ARAŞTIRMA- GELİŞTİRME amirliği kurulması için ilk adımı attık.

Sanayi Dairesi personeli ile bir araya geldik. Dairenin hizmet kalitesini artırması için yapılması gerekenleri konuştuk. Şu anda her ilçede büyük bir özveri ile görev yapan personele teşekkür ederim.

Üretim, gelişim bizim için bu topraklara kök salmanın en önemli çapası. Bu nedenle Sanayi Dairesi çok önemlidir. Personelimizin daha iyi hizmet verebilmesi için, elbette çalışma koşulları, hizmet şeması değişmeli, bu konuda gerekli adımları atmakta kararlıyız.

Personelimizi son derece motive gördüm. Çağa uygun, Tekno- Park ve AR- GE Amirliği kurulması noktasında hemfikir kaldık. Yine, yeniden bir araya gelmeye devam edeceğiz.

Bazı sektörlere özel imtiyaz sağlanması önemli.
Güzelyurt ve İskele bölgesine özel önem verme noktasında uzlaştık. İlaç sektörü, değerli taşların işlenmesi gibi yeni alanlara yatırımı teşvik etmeliyiz.

ASELSAN’ın adaya gelişi ile birlikte, Araştırma- Geliştirme alanında ciddi bir atak yapacağız.

2020, seçime rağmen bu alanlarda çalışmalarımızı tamamladığımız yıl, 2021 ise yatırımların yapıldığı yıl olacak.

Bu noktada ortaya büyük çaba koyan, ülkedeki gelişime katkı sağlamak için çalışan, gelişen teknolojiye göre kendisini geliştiren personellerimize teşekkür ederim.

Print
Posted: Ağu 27, 2020,
Categories: Haberler,
Comments: 0,
Tags: