Menu

Taçoy, "Büyüklerinizin ellerinden, küçüklerinizin yanaklarından öpeceğiniz, sevdiklerinize sımsıkı sarılacağınız nice bayramlara".

Taçoy, "Büyüklerinizin ellerinden, küçüklerinizin yanaklarından öpeceğiniz, sevdiklerinize sımsıkı sarılacağınız nice bayramlara".

Büyüklerinizin ellerinden, küçüklerinizin yanaklarından öpeceğiniz, sevdiklerinize sımsıkı sarılacağınız nice bayramlara.

Bir Ramazan Bayramı’na daha 11 ayın Sultanı Ramazan ayını geride bırakarak giriyoruz. Allah, orucunu tutan, ibadetini yerine getiren herkesin dualarını kabul etsin.

Ülke olarak içerisinden geçtiğimiz bu zor dönem, birbirimize kenetlenmemizi, birbirimizi korumamızı, geleceği de el ele inşa etmemizi bize öğretiyor.

Siyasette de elbette rekabet olacaktır. Amaç, bu ülkenin geleceği ise, amaç insanımızın bu topraklarda refah ve mutluluğu ise, amaç vatan bildiğimiz bu topraklarda Anavatan Türkiye ile el ele, gönül gönüle bir bütün olmak ise, bu rekabeti de sürdürmeye devam edeceğiz. Biz siyasetçiler de buna örnek olacağız.

Zor günleri geride bırakıyoruz. Biliyoruz ki, bu zor günler kısa sürede bitmeyecek. Ama bizler, bu zorlukların üstesinden gelmek için varız. Kenetleneceğiz, bir olacağız, birbirimizi daha iyi koruyacağız.

Gönül birliği çağrısı yapmaya devam edeceğim. Tüm zorlukların üstesinden ancak bu şekilde geleceğimize inanıyorum.

Bu ülkenin sorunlarını aşması için, gereğini yapmaya kararlıyız. Sayın başbakanımız, kabinedeki arkadaşlarımız da bu düşünce içerisinde çalışmalarına devam ediyor.
Bayramlar, bu gönül birliğini hatırlatır bizlere.
Daha nice bayramlar, büyüklerinizin ellerinden, küçüklerinizin yanaklarından öpeceğiniz, sevdiklerinize sımsıkı sarılacağınız nice bayramlar olsun. Bu bayram, yine mesafe ve kalabalık kuralına dikkat edeceğiz.

Daha nice bayramlar dilerim.

Print
Posted: May 23, 2020,
Categories: Haberler,
Comments: 0,
Tags: