Menu

Taçoy, daha kaliteli ve verimli hizmet hedefiyle Sanayi Dairesi personeli ile sosyal bir buluşmada bir araya geldi.

Taçoy, daha kaliteli ve verimli hizmet hedefiyle Sanayi Dairesi personeli ile sosyal bir buluşmada bir araya geldi.

“Sorunları konuşan değil, sorun çözen bir mekanizmaya ihtiyacımız var."

Ekonomi ve Enerji Bakanı Hasan Taçoy, daha kaliteli ve verimli hizmet hedefiyle Sanayi Dairesi personeli ile sosyal bir buluşmada bir araya geldi.

Bakan Taçoy, toplantıda Sanayi Dairesi bünyesindeki şubelerde görev yapan personelle tanışma imkanı bulurken, görev esnasında yaşanan sorun ve sıkıntıları dinledi.

Personelle görüş alışverişinde bulunarak, karşılaşılan sorun ve sıkıntılara ilişkin olarak personelden bilgi alan Taçoy, mevcut konulara ilişkin düşünce, görüş ve tavsiyelerini de personele iletti.

Yaklaşık 3 saat süren ve “Yüzler Gülsün” sloganıyla gerçekleşen toplantıdan Bakan Taçoy, Sanayi Dairesi’nin görev içeriklerine ilişkin olarak personelle detaylı görüş alışverişinde bulunma fırsatı yakaladı.

Toplantıya Bakan Taçoy ’ un yanı sıra, Bakanlık Müdürü Berna Selengin ve Sanayi Dairesi Müdürü Doğan Şah da katıldı.

Bakan Taçoy, toplantıya katılan herkese teşekkür ederek, üst düzey verimlilik ve hedeflere ulaşmada personelin yüksek motivasyona sahip olmasının önemine işaret etti.

Bakanlık olarak ciddi bir Vizyon ve önemli bir hedef ortaya koyduklarını anımsatan Taçoy, Vizyon 2035 için herkese önemli ödevler düştüğünü kaydetti.

Ülke ekonomisinin ülke insanına yakışır bir seviyeye çıkması için çalıştıklarını ifade eden Taçoy, bu çerçevede yaşanan sıkıntıları doğrudan sıkıntıları yaşayan ve sorunlarla boğuşan bireylerden dinlemekle çözüm yollarına daha erken ulaşmayı amaçladıklarını söyledi.

Taçoy, “Sorunları konuşan değil, sorun çözen bir mekanizmaya ihtiyacımız var. Mevcut kadronun bu yönde önemli bir gücü olduğunu gözlemledim. Yapılacak bazı düzenlemelerle ulaşamayacağımız bir hedef yoktur” dedi.

Sorunların temeline inmenin çözüm için taşıdığı öneme de değinen Taçoy, bakanlığı bünyesindeki tüm personelle doğrudan temasa geçmeyi sürdüreceğini sözlerine ekledi.

Print
Posted: Eki 31, 2019,
Categories: Haberler,
Comments: 0,
Tags: